HOE WERKT TOUCHSAFE?

Met de TouchSafe behandeling bieden we een protectie dienst van minimaal 12 maanden tegen vuil en ziekteverspreiders. Alle handcontactpunten in uw kantoorruimte of fabriekshal worden eenmalig gedesinfecteert en gereinigd. De kwaliteit van deze dieptereiniging wordt gecontroleerd met een test. Pas als deze toereikend is, worden contactpunten voorzien van een vuilwerende, easy-to-clean beschermlaag. Met onze vooruitstrevende groene schoonmaakmiddelen onderhoudt U de beschermlaag en de hygiëne van alle behandelde handcontactpunten, want wat schoon is, moet schoon blijven.

Dieptereiniging NLO

Stap 1: Dieptereiniging

De eerste stap van de TouchSafe behandeling is een dieptereiniging waarbij ieder handcontactpunt eerst ecologisch wordt gedesinfecteerd en daarna nogmaals grondig wordt gereinigd om een steriel oppervlak te creëren voor de protectiebehandeling.

Protectie NLO

Stap 2: Protectie

De TouchSafe protectie wordt direct na de dieptereiniging aangebracht door gecertificeerde applicateurs. Het protectiemiddel wordt verdund met water, zodat deze verneveld kan worden. Het water verdampt en laat een minuscuul laagje kristallen achter. Deze hechten zich permanent aan het oppervlak en voorkomen dat vuil zich hier kan nesten.

Onderhoud NLO

Stap 3: Onderhoud

Na de behandeling is ieder handcontactpunt vrij van vervuiling en ziekteverwekkers. Dankzij de protectielaag is het makkelijk om dit te onderhouden. Af en toe afnemen met ons duurzame schoonmaakmiddel en herbruikbare microvezeldoeken staat garant voor een schone werkomgeving.

Onderhoud NLO

Stap 4: Monitor

Gedurende het gehele proces monitoren we de staat van de hygiëne. Dit dient ter controle van de kwaliteit van ons werk en de mogelijkheid om resultaten met uw medewerkers te delen. Zo creëren we bewustzijn van de verbetering in de hygiëne en de noodzaak om deze goed te blijven onderhouden.

Onderhoud

De klant is zelf verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de met TouchSafe behandelde handcontactpunten. Bij gebruik van onze schoonmaakmiddelen garanderen we één jaar lang de effectiviteit van de beschermlaag. Wij komen geregeld langs voor controles om de kwaliteit van de protectie te waarborgen.

Next Level Office Touchsafe

Testen, testen, testen..

Next Level Office gelooft in gedegen onderzoek. Uitvoerig testen is hier een belangrijk onderdeel van. Gedurende het hele proces voeren we tests uit om te meten hoe vies, vuil en besmet uw handcontactpunten zijn. De eerste test voeren we uit voor de dieptereiniging. Deze nulmeting geeft een goede indicatie hoe hygiënisch uw bedrijf daadwerkelijk is. De tweede test volgt na de TouchSafe behandeling. Tot slot komen we periodiek terug om de hygiëne te controleren. Zo toetsen we de effectiviteit van het protectiemiddel en de kwaliteit van het schoonmaakonderhoud. De op moleculair niveau aangebrachte kristallen is net als ziektekiemen niet zichtbaar voor het blote oog. Daarnaast kan gebrekkig schoonmaken leiden tot een ophoping van vuil die de actieve werking van de beschermlaag beperkt.

Door te blijven testen waarborgen we de kwaliteit van ons product en de veiligheid van uw medewerkers. Alle resultaten worden met uw bedrijf gedeeld.

Next Level Office

Jan Tinbergenstraat 252
7559 ST Hengelo

I: www.nextleveloffice.eu
E: info@nextleveloffice.eu
T: +31(0)85 4890 478