Hoe werkt het middel en hoe wordt het in de praktijk aangebracht?

Protect Surface Solution

Next Level Office is distributeur van Reinasan voor het beschermen en schoonmaken van bureaustoelen en vergaderstoelen. De beschermingsmiddelen van Reinasan (Protect Surface Solution, of afgekort: PSS) worden in tegenstelling tot een coating in de poriën (nanotechnologie) in het oppervlak van het materiaal aangebracht.  

Weten wat de voordelen zijn van nanotechnologie ten opzichte van een coating? Klik dan hier!

Next Level Office Hygiëne

Alle organische vervuilingen kleiner dan 0,00001 mm, worden middels het aanbrengen van PSS op nanoniveau actief afgebroken middels een fotokatalysator. De onzichtbare vervuiling zoals bacteriën, virussen en schimmels worden actief ontmanteld. Door het afbreken van de vervuiling laat deze zich eenvoudig schoonmaken middels een speciaal onderhoudsmiddel. het oppervlak is op deze manier “easy to clean”.

Reinasan PSS is toepasbaar op alle nieuwe bureaustoelen. Onze partners zijn getraind en gecertificeerd in het aanbrengen van het middel. Tevens kunnen bestaande bureaustoelen worden behandeld. Hiervoor dienen ze wel eerst professioneel gereinigd te worden. Hiervoor kunt u ook bij onze partners terecht.

NLO_protection

Het behandelen (protecten) in de praktijk ​

Nieuwe stoelen

 1. Nieuwe stoelen worden direct na het uitpakken licht gereinigd met een speciaal ontvettingsmiddel.
 2. Na het ontvetten wordt de stoel met PSS ingespoten middels speciale nano spuit apparatuur.
 3. Iedere stoel wordt voorzien van een sticker met een uniek serienummer zodat de applicateur (gecertificeerd persoon die het middel mag aanbrengen) te herleiden is, evenals de batch van het protectiemiddel. Dit voor het behoud van de garantie.
 4. Na een half uur drogen is de stoel klaar voor gebruik!
 5. In het geval van vervuiling dient de stoel met het speciaal verkrijgbaar onderhoudsmiddel in combinatie met een microvezeldoek te worden gereinigd. Bij het gebruik van andere middelen vervalt de garantie omdat de werking van PSS hierdoor niet gegarandeerd kan worden.
 6. Voor het verwijderen van zichtbaar vuil, raadpleeg de geleverde gebruiksaanwijzing.

Gebruikte stoelen

 1. Gebruikte stoelen worden eerst middels een diepte reinigingsmethode gereinigd. Deze reiniging wordt uitgevoerd met speciaal aangepaste apparatuur zodat de biokatalysator in het reinigingsmiddel (DCS) zijn werk kan doen.
 2. Afhankelijk van de vervuilingsgraad van de stoel en de temperatuur van ruimte waar de stoel zich bevindt, moet de stoel een bepaalde tijd drogen. Licht vervuilde stoelen in een ruimte op kamertemperatuur kunnen diezelfde dag nog worden ingespoten met PSS. Bij zwaar vervuilde stoelen kan het zijn dat de applicateur (gecertificeerd persoon die het middel mag aanbrengen) de volgende dag terug komt voor de PSS behandeling.
 3. Wanneer de stoel de dieptereiniging behandeling heeft gehad, kan de stoel worden ingespoten met PSS middels speciale nano spuit apparatuur.
 4. Iedere stoel wordt voorzien van een sticker met een uniek serienummer, zodat de applicateur (gecertificeerd persoon die het middel mag aanbrengen) te herleiden is, evenals de batch van het protectiemiddel. Dit voor het behoudt van de garantie.
 5. Na een half uur drogen is de stoel klaar voor gebruik.
 6. In het geval van vervuiling dient de stoel met het speciaal verkrijgbare onderhoudsmiddel in combinatie met een microvezeldoek te worden gereinigd. Bij het gebruik van andere middelen vervalt de garantie omdat de werking van PSS hierdoor niet gegarandeerd kan worden.
 7. Voor het verwijderen van zichtbaar vuil raadpleeg de geleverde gebruiksaanwijzing.
Onze gecertificeerde partners richten zich op organisaties met minimaal 5 (bureau)stoelen. Voor kleinere aantallen vraag naar de voorwaarden bij Next Level Office of via één van onze partners.

Uw kantoorstoelen en corona (Covid-19)

Binnen uw kantooromgeving zijn er waarschijnlijk al diverse hygiëne maatregelen getroffen. Bij de ingangen staan handgels, een mondkapje is verplicht, de looproute is uitgestippeld en tussen de bureaus staan of hangt waarschijnlijk spatschermen. Een aantal onderdelen blijven echter vaak onderbelicht, zoals het zitmeubilair wat permanent in contact staat met de mens. En wat te denken van het toetsenbord en de muis? Alle (hand) contactpunten kunnen met het Reinasan beschermingsmiddel worden behandeld voor een actieve afbraak van het coronavirus SARS-CoV-2. U wilt er toch alles aan gedaan hebben om de verspreiding van corona tegen te gaan? Ga ook voor een gezond kantoor en neem contact met ons op voor meer uitleg en een vrijblijvende offerte.

Nieuwe stoelen kunnen direct worden behandeld middels het Reinasan protectiemiddel.
NLO health en Care
Gebruikte stoelen dienen eerst een dieptereinigingsbehandeling te krijgen.

Next Level Office

Jan Tinbergenstraat 252
7559 ST Hengelo

I: www.nextleveloffice.eu
E: info@nextleveloffice.eu
T: +31(0)85 4890 478