Service pagina

Welkom op de servicepagina van Next Level Office

FAQ

Bij een lichte – normale vervuiling worden uw stoelen met zo weinig mogelijk water en stoom gereinigd. De hoeveelheid reinigingsmiddel is standaard.
Dit zorgt ervoor dat de droogtijd minimaal blijft. +/- 2 uur.

De toplaag van de stoel (de stof) voelt dan droog aan maar in het schuim van de stoel kan nog waterdamp zitten en als vochtig worden ervaren.
De droogtijd is natuurlijk ook afhankelijk van de temperatuur in de ruimte.

Bij een boven normale vervuiling worden de zichtbare vlekken voorbehandeld met Reinasan reiniger ( DCS). De hoeveelheid reinigingsmiddel is standaard.
Na het reinigen wordt de stof met water en stoom uitgezogen waardoor de vervuiling diep in het materiaal wordt verwijderd. Door de hoeveelheid waterdamp kan de droogtijd oplopen tot 12 uur.

Bij een zwaardere vervuiling wordt er meer water en reinigingspoederl (Reinasan DCS) gebruikt. Het reinigingspoeder kan in verschillende concentratie worden toegepast.
Na het reinigen wordt de stof met water en stoom uitgezogen waardoor de vervuiling diep in het materiaal wordt verwijderd.
Door de hoeveelheid overgebleven vocht kan de droogtijd oplopen tot 12 uur.

Tijdens het schoonmaakproces wordt er een reinigingsmiddel gebruikt (Reinasan DCS) dat werkt op basis van een poeder. Deze poeder werkt als een wasmiddel die na het drogen soms wat wit uit kunnen slaan. Indien dit zichtbaar wordt kan dit eenvoudig met een schone lichtvochtige microvezeldoek af worden genomen.

Als er in het verleden eerder is gereinigd met een chemisch reinigingsmiddel kan het zijn dat het oppervlak verkleurd / gebleekt of  aangetast is. Dit is niet altijd vooraf zichtbaar, Indien wij tijdens de reiniging dit constateren zullen we met u overleggen gaan of u de stoel gereinigd en beschermt wilt hebben.

Op deze site vind u een gebruiksaanwijzing hiervoor. Gebruik alleen de interieur en design reiniger van Reinasan voor het verwijderen van vlekken. Spuit nooit rechtstreeks op het meubel maar altijd op een schone droge microvezeldoek en maak hier het meubel mee schoon.

Video onderhoudsmiddel Reinasan
Presentatie protectie kantoorstoelen

Next Level Office

Jan Tinbergenstraat 252
7559 ST Hengelo

I: www.nextleveloffice.eu
E: info@nextleveloffice.eu
T: +31(0)85 4890 478