Onderhoudsmiddel Reinasan protectie

Easy to clean

Door de bureaustoelen te behandelen met Reinasan Easy to Clean zijn de stoelen bij vervuiling eenvoudig te reinigen van zichtbaar vuil.

Het milieuvriendelijke, PH neutrale middel waar de stoel mee is behandeld werkt 24/7 op de achtergrond om ook onzichtbare vervuiling zoals diverse ziektekiemen af te breken.

  1. Stoelen die behandeld (geprotect) zijn met Reinasan PSS zijn eenvoudig te reinigen. Bent u niet zeker of uw stoel behandeld is? Zoek op of onder de stoel naar het unieke identificatienummer.
  2. Verwijder eerst het grove vuil met een schone (papieren) doek.
  3. Dep vloeistoffen zoveel mogelijk op met droge, schone (papieren) doek.
  4. Neem de hoogwaardige bijgeleverde microvezel doek. Spuit deze in met Reinasan Interior & Design reiniger*. Niet rechtstreeks op de vlek spuiten maar altijd in de microvezeldoek.
  5. Wrijf nu over de vlek van binnen naar buiten zodat het hele oppervlak is gedaan.
  6. Herhaal deze stap totdat de vlek weg is.
  7. Bij het onverhoopt niet kunnen verwijderen van de vlek wendt u zich dan tot de klantenservice van Reinasan met het identificatienummer en zij helpen u verder.
* Bij het schoonmaken met andere reinigingsmiddelen dan Reinasan Interior & Design reiniger vervalt de garantie omdat de werking van Reinasan protectie negatief wordt beïnvloed. Indien deze niet (meer) aanwezig is bestelt u een nieuwe flacon via uw leverancier.

Samen werken aan een gezonder Nederland

Next Level Office

Jan Tinbergenstraat 252
7559 ST Hengelo

I: www.nextleveloffice.eu
E: info@nextleveloffice.eu
T: +31(0)85 4890 478