NEXT LEVEL KANTOOR HYGIENE

Jouw kantoorstoelen natuurlijk schoon én schoon houden!
Gegarandeerd vanaf 3 jaar!

Ontdek de mogelijkheden voor milieuvriendelijke dieptereiniging en permanente protectie.

Afbeelding1

Kantoorstoel reiniging

Hoe vaak wordt uw bureaustoel schoongemaakt? Uit ervaring weten wij dat dit heel weinig tot eigenlijk nooit wordt gedaan. Een bureaustoel bestaat uit veel verschillende materialen en dat maakt het lastig deze schoon te maken en te houden. Onze milieuvriendelijke diepte reinigingsmethode rekent af met ziekteverwekkers zoals virussen en bacteriën. Natuurlijk verwijderen wij organische zichtbare vlekken zodat uw stoelen er niet alleen fris uitzien, maar dat ook daadwerkelijk zijn.

kantoorstoel protectie

Een bureaustoel of een vergaderstoel is schoon totdat iemand deze in gebruik neemt. Om te voorkomen dat uw nieuwe of pas gereinigde stoel weer vuil op gaat pakken, kunnen wij deze behandelen zodat zichtbaar en onzichtbaar vuil geen vat meer heeft op het oppervlak. Het middel werkt autonoom 24/7 tegen virussen, bacteriën en schimmels door middel van een fotokatalysator. Zichtbare vervuiling is met het speciale onderhoudsmiddel eenvoudig zelf te reinigen.

hand- en contactpunten reiniging en protectie

De huidige hygiëne maatregelen in uw bedrijf zijn van zeer tijdelijke aard. Of het nu gaat om het gebruik van desinfectiezuilen, het handenwassen en de schoonmaakbeurt van uw schoonmaker. Hoe mooi zou het zijn wanneer de hand contactpunten behandeld worden met een veilig, milieuvriendelijk en PH neutraal middel, zodat het 24/7 zichtbare en onzichtbare vervuiling afbreekt en daardoor permanent schoon is.

De nieuwe standaard: een gezond, verantwoord en schoon kantoor

De afgelopen periode zijn we met z’n allen anders gaan kijken naar hygiëne. Zowel thuis, maar zeker ook op de werkplek. De komst van kuch-schermen alsmede desinfectie zuilen is explosief toegenomen. Is dat dan voldoende om uw werkplek echt schoon te krijgen en het te houden? Het antwoord is simpel. Alle traditionele maatregelen op het verwijderen van zichtbaar en onzichtbaar vuil zijn van tijdelijke aard.

Next Level Office Touchsafe

Next Level Office

Jan Tinbergenstraat 252
7559 ST Hengelo

I: www.nextleveloffice.eu
E: info@nextleveloffice.eu
T: +31(0)85 4890 478