HOE WERKT HET DIEPTEREINIGEN VAN UW KANTOORSTOELEN?

Deep Cleaning Solution

Next Level Office is distributeur van Reinasan voor het beschermen en schoonmaken van bureaustoelen en vergaderstoelen. De middelen van Reinasan (Deep Cleaning Solution, afgekort: DCS) werken met biokatalysatoren op moleculair niveau, tot diep in de poriën van het materiaal. Dat zorgt zichtbaar en meetbaar voor beter schoonmaakresultaat. Tevens is dit bevorderlijk voor zowel de levensduur van de bureau- of vergaderstoel, alsmede de algehele hygiëne op kantoor. Daarnaast is de reinigingsmethode milieuvriendelijk omdat er geen chemische middelen worden gebruikt. Het middel is tevens PH neutraal.

Next Level office Reinasan reiniger

In tegenstelling tot in de markt verkrijgbare spray of schuim waarmee je oppervlakkig schoonmaakt, reinigen wij op moleculair niveau. Onze aangepaste machines hebben de mogelijkheid tot stomen en waterextractie. Deze combinatie van functies maakt het optimaal schoonmaken van uw bureau- of vergaderstoelen mogelijk.

Het reinigen in de praktijk

  1. De stoelen worden eerst ontdaan van eventueel grove vervuiling.
  2. Vervolgens worden de stoelen ingespoten met het PH neutrale Reinasan DCS.
  3. De stoelen krijgen hierna een stoombehandeling waardoor biokatalysatoren in het middel worden geactiveerd met als gevolg dat de organische vervuiling zal afbreken.
  4. Vervolgens wordt na een bepaalde tijd het vuil middels waterextractie opgezogen.
  5. Deze methode wordt waarnodig herhaald voor een optimaal resultaat.
  6. Na een aantal uren drogen is uw stoel weer klaar voor gebruik.
Onze gecertificeerde partners richten zich op organisatie met minimaal 5 (bureau)stoelen. Voor kleinere aantallen vraag naar de voorwaarden bij Next Level Office of via één van onze partners.

"Als de stoelen nog in een technische goede staat zijn, kan het zinvol zijn ze te laten reinigen om de levensduur te verlengen."

Uw kantoorstoelen en corona (Covid-19)

Binnen uw kantooromgeving zijn er waarschijnlijk al diverse hygiëne maatregelen getroffen. Bij de ingangen staan handgels, een mondkapje is verplicht, de looproute is uitgestippeld en tussen de bureaus staan of hangt waarschijnlijk spatschermen. Een aantal onderdelen blijven echter vaak onderbelicht, zoals het zitmeubilair wat permanent in contact staat met de mens. En wat te denken van het toetsenbord en de muis? Alle (hand) contactpunten kunnen met het Reinasan beschermingsmiddel worden behandeld voor een actieve afbraak van het coronavirus SARS-CoV-2. U wilt er toch alles aan gedaan hebben om de verspreiding van corona tegen te gaan? Ga ook voor een gezond kantoor en neem contact met ons op voor meer uitleg en een vrijblijvende offerte.

Next Level Office

Jan Tinbergenstraat 252
7559 ST Hengelo

I: www.nextleveloffice.eu
E: info@nextleveloffice.eu
T: +31(0)85 4890 478