VERANTWOORD & GEZOND KANTOORWERK

Wij zijn gespecialiseerd in, beter
gezonder en dynamischer werken.

"GEBRUIK JOUW KANTOORMEUBELS ZOALS HET BEDOELD IS".

Wie zijn wij en wat doen we?

Next Level Office is een organisatie die zich richt op beter, gezonder en dynamischer werken. Wij zijn gepassioneerd in ergonomie en de gezondheid van kantoormedewerkers. Next Level Office biedt allerlei diensten aan ter bevordering van het gezonder werken, waaronder het verzorgen van zitinstructies en bijvoorbeeld het reinigen en beschermen van uw kantoorstoelen. Bent u benieuwd wat wij voor u en uw collega’s kunnen betekenen op het gebied van gezond en verantwoord kantoorwerken?

Vrijblijvend advies op maat?

Wij kunnen ons voorstellen dat u als professional vragen heeft over een goede en gezonde kantoorwerkplek. Ons team van specialisten helpt u hier graag mee verder. Laat u inspireren en ontdek de vele mogelijkheden ter verbetering van de ergonomie op kantoor. Veel bedrijven en instelling zijn u voor gegaan en profiteren dagelijks van een gezonde werkomgeving en gemotiveerde collega’s. Neem contact met ons op en wij komen zo snel mogelijk bij u terug met een passend antwoord.

Neem vrijblijvend contact met ons op

WIj helpen u graag verder!
ROVO XN vergaderstoel

Ontwikkelingen

Next Level Office is als organisatie jong en fris, echter hebben wij vele jaren ervaring in de kantoorbranche, waaronder op het gebied van zitmeubilair en de bijbehorende ergonomie. Stap voor stap bieden wij nieuwe diensten aan die het kantoor en beeldschermwerk bevorderen. Zo zijn we bezig met uitgebreide, eenvoudig toegankelijke, werkplekinstructies en ergonomie trainingen voor kantoorwerkers. Zo kunt u onze stoelen uitgebreid uitproberen middels ons proef plaatsingstraject. Ook wordt er hard gewerkt aan leaseconstructies voor kantoormeubilair en het verkrijgen van bureaustoelen door middel van een all-in abonnementsvorm met bureaustoelaccessoires en zitinstructie.

Next Level Office

Jan Tinbergenstraat 252
7559 ST Hengelo

I: www.nextleveloffice.eu
E: info@nextleveloffice.eu
T: +31(0)85 4890 478