VIRUS- EN BACTERIEVRIJE HAND CONTACTPUNTEN
MET TOUCHSAFE

Een permanent schone werkomgeving met het TouchSafe hygiëne systeem.

24/7 HYGIËNISCH SCHOON MET TOUCHSAFE

De huidige hygiëne maatregelen in uw bedrijf zijn van zeer tijdelijke aard. Of het nu gaat om het gebruik van desinfectiezuilen, het handenwassen of de schoonmaakbeurt van uw schoonmaker. Een schoongemaakt oppervlak of object is schoon totdat iemand het weer aanraakt. Hoe mooi zou het zijn als de hand contactpunten behandeld worden met een veilig, milieuvriendelijk en PH neutraal middel zodat het 24/7 zichtbare en onzichtbare vervuiling afbreekt en daardoor permanent schoon is?

Minder-ziekteverzuim

Minder ziekteverzuim

De anti-virale en anti-bacteriële eigenschap van onze beschermlaag zorgt voor minder besmettingen op het werk en minder ziekteverzuim.

Continu-beschermd

Continu beschemd

Een schone werkomgeving dient schoon te blijven. Het hygiëne systeem met easy to clean eigenschappen blijvend en continu.

Protectie op moleculair niveau

Het desinfectiemiddel bestaat uit microkristallen die met een sprayer op moleculair niveau aangebracht worden op contactpunten door onze gecertificeerde applicateurs.

De TouchSafe behandeling

De TouchSafe behandeling bestaat uit een voorbehandeling en een protectiebehandeling. De voorbehandeling is een 2-staps dieptereiniging, waarbij eerst wordt gedesinfecteerd met een gecertificeerd middel. Ten tweede, wordt er gereinigd met een ecologisch schoonmaakmiddel om een schoon oppervlak te creëren voor ons protectiemiddel. Aansluitend wordt tijdens de protectie behandeling het protectiemiddel aangebracht door onze gecertificeerde applicateurs.

Next Level Office Touchsafe muis

TouchSafe staat voor veilig en verantwoord werken in een schone en hygiënische werkomgeving. Wij bieden zekerheid dat een werkplek beschermd is tegen ziekteverwekkers en tevens makkelijk schoon te maken is. 
Na onze TouchSafe behandeling zijn alle behandelde contactpunten hygiënisch en easy-to-clean.

Onze klanten zijn: Kantoren Ziekenhuizen Scholen Laboratoria Bibliotheken

Handcontactpunten: een bron van besmetting

Handcontactpunten zijn belangrijke verspreiders van ziektes. De manier waarop we deze schoon proberen te houden is niet adequaat om ziektekiemen continu te bestrijden. Iedere keer dat een contactpunt wordt aangeraakt, is deze opnieuw vervuild.

Tijdens ons werk komen we constant in aanraking met handcontactpunten. Denk aan deurklinken, kranen, wc’s, bureaus en alle computer gerelateerde voorwerpen die we vandaag de dag gebruiken, zoals het display, de muis en het toetsenbord. Ook apparatuur met touchscreens wordt steeds meer gebruikt door bedrijven. Handig qua gebruik en mobiliteit, maar doorgaans de grootste bronnen van verontreiniging met virussen en bacteriën. de voorwerpen die we het vaakst aanraken worden over het algemeen het minst schoongemaakt. Zo zijn wc’s zijn vaak schoner dan de smartphone of tablet.

Met het TouchSafe hygiëne systeem is dit probleem verleden tijd. We focussen ons op de meest aangeraakte handcontactpunten in een werkomgeving, zoals een kantoor of fabriek. Na de inventarisatie volgt eerst een dieptereiniging om de contactpunten te desinfecteren en een schoon oppervlak te creëren voor de protectie behandeling.

Handhygiëne: niet vaker, maar continu!

Met de komst en de angst voor corona wassen we vaker onze handen en gebruiken we veel meer desinfecterende handgel met alcohol. Samen met het vuil, de schadelijke bacteriën en virussen worden ook de goede bacteriën en nuttige vetten weggewassen met uitdroging en schade tot gevolg.

Als een werknemer vervolgens met schone handen een vieze deurklink vastpakt bij het verlaten van de wc of zijn vervuilde muis en toetsenbord gebruikt op zijn flexplek, is het handen wassen voor niets geweest. De handgel werkt als een momentopname, effectief voor 60 seconden. Dit beschouwen we als een tijdelijke veiligheid.

TouchSafe biedt een beter alternatief. Eén waarbij constant een betere hygiëne wordt verwezenlijkt. Vuil en organisch materiaal worden geweerd. De voedselbron van ziekteverwekkers wordt weggenomen. Zolang de protectielaag intact is, blijft het oppervlak beschermd. Bij gedegen onderhoud met onze ecologische schoonmaakmiddelen is de protectie één jaar gegarandeerd, maar kan deze nog veel langer meegaan. Onze hygiëne monitor fungeert tenslotte als een slot op de deur: objectieve metingen geven uw medewerkers zekerheid dat de hygiëne op peil is.

Next Level Office

Jan Tinbergenstraat 252
7559 ST Hengelo

I: www.nextleveloffice.eu
E: info@nextleveloffice.eu
T: +31(0)85 4890 478