REINIG UW BUREAU- EN VERGADERSTOELEN VAN ZICHTBAAR EN ONZICHTBAAR VUIL

Next Level Office streeft naar een gezond en veilig kantoor.
Hoe we dit doen? Maak kennis met de nieuwe standaard in kantoorhygiëne.

Hoe vaak wordt uw bureaustoel schoongemaakt?

Uit ervaring weten wij dat dit weinig tot nooit wordt gedaan. Een bureaustoel bestaat uit veel verschillende materialen en dat maakt het lastig deze eenvoudig schoon te maken en te houden. De meeste bureaustoelen worden 8 uur per dag en 5 dagen in de week gebruikt. Bij een gemiddelde afschrijving in ± 8 jaar is dit 1840 werkbare dagen zonder één enkele schoonmaakbeurt!

Op uw kantoorstoelen verzamelen zich naast het zichtbare vuil, ook talloze ziekteverwekkers als virussen, bacteriën en schimmels. Deze laatste “onzichtbare” vervuiling laat zich niet eenvoudig verwijderen. Daarom is een diepte reiniging noodzakelijk, in plaats van alleen een oppervlakkige reiniging.

Wat is dieptereiniging?

Met biokatalysatoren reinigen we op moleculair niveau, tot diep in de poriën van het materiaal. Dat zorgt zichtbaar en meetbaar voor een beter schoonmaakresultaat. Tevens is dit bevorderlijk voor zowel de levensduur van de bureau- of vergaderstoel alsmede de algehele hygiëne op kantoor. Daarnaast is de reinigingsmethode milieuvriendelijk, omdat er geen chemische middelen worden gebruikt.

Wij werken met de producten van Reinasan. Wie of wat is Reinasan?

Reinasan is een fabrikant en innovator op het gebied van producten voor oppervlaktebescherming en dieptereiniging van verschillende materialen aangaande zichtbaar en onzichtbaar vuil. Doordat beschermde materialen langer meegaan, leveren ze een significante bijdrage aan de duurzaamheid van het product.

Next Level Office is de gespecialiseerde distributeur en partner van Reinasan voor het beschermen en schoonmaken van bureaustoelen, vergaderstoelen, bezoekersstoelen en al het andere zitmeubilair op kantoor.

Na het reinigen uw stoelen ook schoon hóuden?

Kies er na de dieptereiniging ook voor om uw kantoorstoelen te behandelen met de Reinasan protectie.

Dit betekent dat zichtbaar en onzichtbaar vuil actief wordt afgebroken en eenvoudig met het bijbehorende onderhoudsmiddel verwijderd kan worden. Meer informatie hierover vindt u op onze protectiepagina. 

"Uw inrichting is het visitekaartje van uw bedrijf"

De uitstraling van uw bedrijf wordt voor een groot deel bepaalt door uw kantoorinrichting. Wanneer dit er verzorgt en actueel uitziet zal dat ook op uw gasten/klanten een positieve invloed hebben.

Tevens heeft een verzorgt kantoor een grote invloed op uw werknemers en collega’s. Het werkt toch immers veel prettiger als de werkgever zorgt voor een fijne en schone omgeving? En wat te denken van de duurzaamheid van uw dure meubilair? U heeft geïnvesteerd in mooi en ergonomisch kantoormeubilair, dan wilt u toch ook dat dit lang mee gaat?

Onze klanten zijn: Kantoren Ziekenhuizen Scholen Laboratoria Bibliotheken

Door de stoelen te reinigen met producten van Reinasan:

  • Zien de stoelen er frisser uit en zijn hygiënischer.
  • Wordt de levensduur verlengd.
  • Worden micro-organismen zoals bacteriën en virussen vrijwel direct verwijderd.
  • Dringt de technologie door tot de kern (dieptereiniging).  
  • Wordt de vervuiling organisch afgebroken d.m.v. biokatalysatoren.
  • Worden organische vervuilingen (bijv. koffie, thee en wijn) opgelost, maar worden ook de ziekteverwekkers zoals virussen, bacteriën en schimmels verwijderd.
  • Heb je een milieuvriendelijke duurzame werking (PH neutraal).

Wanneer je na het schoonmaken de bureau- en vergaderstoelen beschermt met de Reinasan protectie (PSS), blijven de meubels ook tot 5 jaar gegarandeerd schoon en zijn ze “easy to clean”. Kijk hiervoor op onze protectiepagina.

Next Level office Reinasan reiniger

Next Level Office

Jan Tinbergenstraat 252
7559 ST Hengelo

I: www.nextleveloffice.eu
E: info@nextleveloffice.eu
T: +31(0)85 4890 478