TECHNOLOGIE OP MOLECULAIR NIVEAU

NEXT LEVEL HYGIËNE

Het nieuwe niveau van hygiëne bevindt zich op moleculair niveau. Het protectiemiddel van Next Level Office bestaat uit een laag kristallen die zich permanent hechten aan ieder oppervlak. Wanneer de kristallen in aanraking komen met organische materiaal, wordt dit door een katalysator afgebroken door middel van fotokatalyse.

kristallen

Micro-organismen zijn te groot om te ontsnappen aan de werking van onze kristallen op moleculair niveau.

Krasbestendig

De protectie blijft werkzaam wanneer het oppervlak bekrast wordt.

Onderhoud NLO

EU gecertificeerd

Ons product is op waterbasis en uiterst veilig: volledig getest en goedgekeurd door de EU.

Eco vriendelijk schoonmaken

Onze hoog-concentraat schoonmaakmiddelen zijn eco vriendelijke producten: PH-neutraal en zonder verontreinigende chemicaliën. De schoonmaakmiddelen die we gebruiken tijdens de TouchSafe voor- en nabehandeling bevatten geen zeep, geen alcohol, geen chloor en geen peroxide. Het protectiemiddel is natuurlijk en op waterbasis.

Het coronavirus eist een nieuwe standaard van hygiëne

Er is een cultuurverandering nodig op het gebied van hygiëne en schoonmaak. We moeten niet alleen met het blote oog en reukvermogen beoordelen. De deeltjes die we niet zien zijn schadelijker dan het vuil dat we wel zien. Voor de coronacrisis miste de noodzaak om op een dieper niveau te reinigen. Af en toe een griepje oplopen is toch normaal? Wij vinden van niet.

De besmettingskans neemt drastisch af door gebruik te maken van het TouchSafe hygiëne systeem. Daarbij vinden we het belangrijk om het effect van ons systeem te waarborgen. Wij voeren periodiek metingen uit om de hygiëne van de behandelde handcontactpunten te controleren.

Next Level Office

Jan Tinbergenstraat 252
7559 ST Hengelo

I: www.nextleveloffice.eu
E: info@nextleveloffice.eu
T: +31(0)85 4890 478