HET GEHEIM VAN EEN GEZONDE WERKPLEK

Een permanent schone werkplek is geen luxe maar noodzaak.

Met Reinasan is dat eenvoudig mogelijk. De Reinasan oplossingen zorgen voor de ultieme, permanente hygiëne, minimaal onderhoud en een verlenging van de levensduur van producten.

Voor nieuwe en bestaande stoelen

Voor zowel al het nieuwe als ook bestaande zitmeubelen, van ergonomische bureaustoel tot loungestoel, is er met een Reinasan toepassing de mogelijkheid om deze te beschermen tegen vervuiling.
‘Iedereen, iedere dag een frisse stoel om in te werken, alleen met Reinasan is dat mogelijk’
Naast schoon ook verantwoord Op een gezonde werkplek zijn functionele en ergonomische producten van evident belang. Om op dit gebied verantwoorde keuzes te maken biedt Reinasan ook oplossingen samen met de gerenommeerde leverancier op dit gebied, Next Level Office.

Beschermen van bestaande bureaustoelen en zitmeubelen

Met fotokatalysatoren beschermen we op moleculair niveau, tot diep in de poriën van het materiaal. Dat zorgt zichtbaar en meetbaar voor een beter resultaat dan de coatings die er in de markt te verkrijgen zijn. Tevens is deze beschermende behandeling bevorderlijk voor zowel de levensduur van de bureau- of vergaderstoel alsmede de algehele hygiëne op kantoor. Al het verontreinigd meubilair ondergaat voor het aanbrengen van de oppervlaktebehandeling een milieuvriendelijke dieptereiniging. Ook het ingebrachte middel (DCS) is pH-neutraal en milieuvriendelijk, omdat er geen chemische middelen worden gebruikt.

Beschermen van nieuwe bureaustoelen en zitmeubelen

Ook bij aanschaf van nieuwe bureaustoelen is er de keuze om deze vooraf te beschermen. De onzichtbare protectie wordt in de fabriek of op locatie aangebracht en biedt de Easy to Clean behandeling een bescherming gedurende 5 jaar en de TouchSafe behandeling (hygiëne) 3 jaar.

Alle zorg uit handen

Het leveren van nieuwe of het laten behandelen van bestaande bureaustoelen en zitmeubelen is een specialistisch proces dat met verstand van zaken door gekwalificeerde medewerkers moeten worden uitgevoerd. De referenties hiervan zijn overtuigend en altijd met een meetbaar resultaat.

Alle werkzaamheden worden uitsluitend door Reinasan opgeleide en gecertificeerde medewerkers snel en vakbekwaam uitgevoerd.

Next Level Office

Jan Tinbergenstraat 252
7559 ST Hengelo

I: www.nextleveloffice.eu
E: info@nextleveloffice.eu
T: +31(0)85 4890 478